topvrouw

Download mijn
gratis e-bundel

“Die vrouw is een potentiële topper!”

Wij steunen uw streven om meer vrouwen aan de top te krijgen.

Als leidinggevende wilt u dat ieder talent tot zijn recht komt. Ik ga ervan uit dat u zich hiervoor zeer inspant. Toch bemerkt u waarschijnlijk ook dat een aantal talenten vroegtijdig afhaakt. En richting de top zijn dat vaak de vrouwelijke professionals. Omdat dat voor u als leidinggevende en voor de vrouw zelf eigenlijk alleen maar verlies oplevert, ben ik gaan kijken welke steun vrouwelijke professionals nodig hebben om alsnog  de grote stap naar een topfunctie te maken of een topfunctie effectief vorm te geven.

U weet uit ervaring dat naast inhoudelijke competenties er meer nodig is om je aan de top te kunnen handhaven. Daarom wilt u dat uw vrouwelijke professional:

  • stevig in haar schoenen staat;
  • goed voor uw organisatie en voor zichzelf opkomt;
  • meer vanuit haar persoonlijke kracht en minder vanuit controle werkt;
  • het spel in de top van de organisatie leert te doorzien en er plezier in krijgt.

De diensten en programma’s van Topvrouw.nl werken juist naar dit resultaat.

U kunt uw individuele vrouwelijke professionals laten deelnemen aan de activiteiten van Topvrouw.nl. Dan kunt u verder kijken op deze website naar programma en diensten.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een incompany programma, dan kan Topvrouw.nl een programma ontwikkelen dat aansluit bij uw vraag. U kunt dan contact opnemen met contact@topvrouw.nl. Ik zal dan persoonlijk contact met u opnemen.

css.php