topvrouw

Download mijn
gratis e-bundel

Programma’s

Topvrouw.nl organiseert programma’s voor vrouwelijke professionals in verschillende fasen van hun carrière. 

 • Het FemaleTopSenior Programma voor vrouwelijke senior professionals met als motto: ‘Neem de regie in het derde deel van je carrière!’ Dit programma draait om persoonlijke ontwikkeling in het derde deel van je carrière.
 • De FemaleTopTalent programma’s zijn speciaal voor jou als startende professional die wil werken vanuit jouw persoonlijke drijfveren. De programma’s helpen je deze te ontdekken en om te zetten in concrete acties, zodat jij je verder kunt ontwikkelen op een manier die bij jou past. 
  Je kunt uit 2 programma’s kiezen: Brave Decisions of In Balance 
 • Het persoonlijk leiderschapsprogramma ‘FemaleTopAcademic’ Ben je een vrouwelijke UD, UHD of PI en wil jij een versnelling geven aan jouw wetenschappelijke carrière? Heb je ambities richting het hoogleraarschap? Dan is dit programma speciaal voor jou ontwikkeld. Een jaar lang word je intensief en op verschillende manieren persoonlijk begeleid om je  ambities concreet waar te maken.
 • Personal Leadership Program FemaleTopAcademic’ in the context of Dutch Academia
  The personal leadership program FemaleTopAcademic, is especially designed for foreign female scientists. Are you a female Principal Investigators or an Assistant/Associate Professor and do you want to speed up your scientific career? Do you have ambitions for Full Professorship? This program deals with a large variety of issues you run into at Academia. During a one year period you receive extensive personal assistance, both individually and in small groups, to realize your ambitions.
 • Het persoonlijk leiderschapsprogramma FemaleTopProfessional!’ draait om persoonlijke ontwikkeling en carrière. Een jaar lang ga je onder begeleiding van Topvrouw.nl actief aan de slag. Je leert nog effectiever te functioneren in een organisatie met professionals.
 • Leren met Hoofd Én Lichaam. Loop jij tegen dezelfde vraagstukken aan, die meerdere vrouwelijke professionals hebben? Inhoudelijk ben je gewoon goed, maar je voelt dat je tegen je eigen grenzen aanloopt. Het lastige is dat je vaak met je hoofd wel weet wat je zou moeten veranderen, maar dat het gewoon niet lukt! Als je je in een aantal punten herkent, dan is dit programma een goede investering in jezelf!
 • Help, Media! Het programma ‘Help, Media!’ is bedoeld voor alle wetenschappers en andere professionals die soms voor groter publiek optreden. Je leert je boodschap helder en bondig te formuleren en je leert ook hoe de media denkt en werkt.

Hieronder vind je meer informatie over deze programma’s:

FemaleTopIntervisie

Wil jij vraagstukken delen en constructief kritisch bevraagd worden? Wil je op nieuwe ideeën en gedachten gezet worden door onafhankelijke collega-deelnemers die jouw situatie begrijpen? In grotere organisaties begeleiden wij al regelmatig groepen op deze interviserende manier. Waarbij een begeleider van Topvrouw zorgt voor de diepgang die onderling lastig voor elkaar te krijgen is. We merken dat dit als zeer waardevol wordt ervaren. Het geeft energie en creativiteit

Meer informatie

FemaleTopSenior Programma

FemaleTopSenior voor vrouwelijke senior professionals Overwin je twijfels en neem de regie in het vervolg van je carrière! Dit Programma is bestemd voor vrouwelijke senior professionals: • Met een HBO- of academische opleiding. • En ruime werkervaring in een complexe, professionele organisatie. • Die bewust keuzes willen maken voor het derde deel van hun carrière. • En daarmee blijvende waarde willen toevoegen aan een organisatie. • Maar wel onder hun eigen voorwaarden. Dit Programma draait om persoonlijke ontwikkeling in het derde deel van je carrière.

Meer informatie

FemaleTopTalent programma

De FemaleTopTalent programma's zijn speciaal voor vrouwelijke professionals die een aantal jaren werkervaring hebben en die willen werken vanuit hun persoonlijke drijfveren. Sluit dit bij jou aan? Wil jij blijvende waarde aan de organisatie en aan jezelf toevoegen, maar dan wel op jouw eigen voorwaarden? Dan zijn de programma's voor jou gemaakt! De FemaleTopTalent programma's helpen je om te werken vanuit innerlijke waarden. Zodat jij je verder kunt ontwikkelen op een manier die bij jou past. Je kunt kiezen uit twee programma's: Brave Decisions en In Balance.

Meer informatie

Help, Media

Het programma ‘Help, Media!’ is bedoeld voor alle wetenschappers en andere professionals die soms voor groter publiek optreden. Je leert je boodschap helder en bondig te formuleren en je leert ook hoe de media denkt en werkt. Het programma is deels online en deels fysiek vormgegeven (blended learning).

Meer informatie

Leren met hoofd en lichaam

Vrouwelijke professional, heb jij het idee dat anderen niet het juiste beeld van jou hebben? Lukt het niet om je eigen patronen van handelen te doorbreken? Vind je het lastig om confrontaties aan te gaan of ben je juist te direct? Dan loop jij tegen dezelfde vraagstukken aan, die meerdere vrouwelijke professionals hebben. Inhoudelijk ben je gewoon goed, maar je voelt dat je tegen je eigen grenzen aanloopt. Het lastige is dat je vaak met je hoofd wel weet wat je zou moeten veranderen, maar dat het gewoon niet lukt!

Meer informatie

Personal Leadership Program ‘FemaleTopAcademic’

The personal leadership program ‘FemaleTopAcademic’, is especially designed for foreign female scientists. Are you a female Principal Investigators or an Assistant/Associate Professor and do you want to speed up your scientific career? Do you have ambitions for Full Professorship? This program deals with a large variety of issues you run into at Academia. During a one year period you receive extensive personal assistance, both individually and in small groups, to realize your ambitions.

Meer informatie

Persoonlijk leiderschapsprogramma 'FemaleTopAcademic'

Het Persoonlijk Leiderschapsprogramma ’FemaleTopAcademic!’ draait om persoonlijke ontwikkeling en carrière. Een jaar lang ga je onder begeleiding van Topvrouw.nl actief aan de slag. Je leert nog effectiever te functioneren binnen de academie. Daarbij leg je de volgende focus:

Meer informatie

Persoonlijk leiderschapsprogramma FemaleTopProfessional

Het Persoonlijk leiderschapsprogramma FemaleTopProfessional draait om persoonlijke ontwikkeling en carrière. Een jaar lang ga je onder begeleiding van Topvrouw.nl actief aan de slag, zowel individueel als in kleine groepen. Je maakt als eerste een plan voor jouw carrière. Vervolgens krijg je intensieve en individuele begeleiding bij het realiseren van je plan. Je leert nog effectiever te functioneren in een organisatie met professionals. Daarbij leg je de volgende focus:

Meer informatie
css.php