topvrouw

FemaleTopIntervisie’

‘Ik ben op zoek naar gelijkgestemden.
Vrouwen die in een vergelijkbare positie zitten, waarmee ik kan sparren.
In mijn organisatie kan ik dit niet meer. Collega’s hebben te veel belangen.
Ik wil dit buiten mijn organisatie gaan zoeken.
Kan Topvrouw iets voor mij betekenen?’

We krijgen deze vraag steeds vaker en het heeft ons aan het denken gezet. We zouden in deze situatie coaching kunnen aanbieden. Dat helpt uiteraard. Maar wij zijn geen peers en zitten niet in vergelijkbare posities waarbij specifieke complexe dilemma’s spelen. Met ons kun je ervaringen delen, even van je af praten en procesinzichten opdoen. Met peers die onafhankelijk van jou zijn kun je een andere dimensie in, en gebruik maken van ervaringsexpertise en nieuwe vakinzichten.

Is dit jouw behoefte?
Wil jij vraagstukken delen en constructief kritisch bevraagd worden? Wil je op nieuwe ideeën en gedachten gezet worden door onafhankelijke collega-deelnemers die jouw situatie begrijpen? In grotere organisaties begeleiden wij al regelmatig groepen op deze interviserende manier. Waarbij een begeleider van Topvrouw zorgt voor de diepgang die onderling lastig voor elkaar te krijgen is. We merken dat dit als zeer waardevol wordt ervaren.

Het geeft energie en creativiteit

Het aanbod

  • Een FemaleTopIntervisie-groep bestaat uit 5 tot 7 personen. Je ontmoet elkaar 3 keer per jaar face-to-face (in Rotterdam of Utrecht) en 3 keer online.
  • Met behulp van een WhatsApp groep houd je elkaar op de hoogte, deel je successen en teleurstellingen.
  • We starten met een eerste langere face-to-face bijeenkomst van 4 uur, zodat iedereen elkaar en elkaars (organisatie)situatie leert
  • De overige (online) bijeenkomsten duren 1,5 tot 2 uur en worden naar de wederzijdse agenda’s van de groep gepland.

Kosten

  • Je verbindt je voor één cyclus van ongeveer een Dit bestaat uit een telefonische kennismaking met de coach, de face-to-face startbijeenkomst, 2 vervolg face-to-face ontmoetingen en 3 online ontmoetingen.
  • De kosten hiervoor bedragen € 997,- of betaling in 4 termijnen van € 250,-. Gaat de groep na één cyclus door dan zijn de kosten € 750,-.
  • Maak je gebruik van een VIP strippenkaart, dan kost dit aanbod je 9 strippen of 7 strippen bij de tweede
  • Mocht je na de startbijeenkomst niet door willen gaan omdat je bijvoorbeeld het gevoel hebt dat er een onvoldoende match is met je collega’s dan zijn de kosten enkel € 297,- of 3 VIP strippen.

Interesse?
Mail naar contact@topvrouw.nl. Je ontvangt dan een vragenformulier waarin je aangeeft wat je achtergrond is en welke vraagstukken je zou willen inbrengen. Vervolgens hebben we een telefonische kennismaking. Op basis van jouw antwoorden gaan we op zoek naar een groep vrouwen die in een vergelijkbare positie zitten en voor jou waardevolle gesprekspartners zijn. Als we deze gevonden hebben, starten we het intervisietraject op. 

Verder met je eigen groep?
Heb je zelf al een groep waarmee je intervisiebijeenkomsten hebt of wil je verder met een groep, bijvoorbeeld als vervolg op een (jaar)programma van Topvrouw, dan kan je ook gebruik maken van dit FemaleTopIntervisie-aanbod. Samen met jouw groep kijken we dan welke begeleider van Topvrouw jullie het beste kan begeleiden. De kosten bedragen €750,- voor één jaarcyclus. Deze bestaat uit 4 ontmoeten van ongeveer 2 uur (2 maal face-to-face in Utrecht en 2 maal online) en 1 coachgesprek met je begeleider. De groep moet minimaal uit 4 deelnemers bestaan.

Heb je nog vragen, voel je vrij contact met ons op te nemen via contact@topvrouw.nl

 

Haal het beste uit jezelf, realiseer jouw Top.
css.php