topvrouw

Download mijn
gratis e-bundel

Team Topvrouw.nl 

Team Topvrouw.nl 2019

 

 

 

 

 

Margreet van Rixtel

 

De intrinsiek gedreven professional die het werk vanuit een inhoudelijke drive doet, boeit mij al 25 jaar. ik ben werkzaam als coach, trainer en adviseur. In 2013 heb ik Topvrouw.nl opgericht. Vooral om te stimuleren dat vrouwen echt het beste uit zichzelf durven te halen in elke fase van hun carrière. Belangrijk hierbij is dat je continu probeert te werken vanuit jouw persoonlijke waarden en visie. Niet altijd makkelijk, weet ik uit eigen ervaring. Ik studeerde Gezondheids-wetenschappen, Beleid en Beheer aan de Universiteit Maastricht. Voordat ik als extern adviseur ging werken, was ik in verschillende ziekenhuizen directieadviseur geweest.

 

Ardi Roelofs

Het ten volle ervaren en begrijpen wat vertrouwen in eigen mogelijkheden en in elkaar doet met mensen en hun organisatie, is in mijn huidige werk een vanzelfsprekend aandachtsgebied. Mijn veenlaag heeft een basis van 25 jaar in het onderwijs, de kunsteducatie en daarna de overheid. Sinds 2007 werk ik als mediator en procesbegeleider. Mijn specialisme is het begeleiden van teams, management en individuele professionals die vanuit een opgave en persoonlijke drive hun werk met meer plezier willen doen, als ook professionals die (dreigen) vast (te) lopen in de samenwerking. Mijn fascinatie is te luisteren naar wat je niet hoort. Of ik nu als procesbegeleider, coach of mediator word ingeschakeld: vertrouwen in eigen drives en energie kun je horen. En zien. En als er weinig vertrouwen is, beluister ik een krakend verlangen.

 

Heleen Brinkman

Mijn theaterervaring heeft me geleerd dat het lichaam een instrument is dat signalen opvangt van zowel binnen in je als van buiten je. Met je lichaam kun je daar uitdrukking aan geven. Of niet, afhankelijk van de situatie en het moment. De methodiek ‘Respectful Confrontation’ helpt je die signalen te herkennen. En het maakt de vertaalslag naar effectievere communicatie en gedrag. Ik zie dit als een onderzoek naar wat werkt voor jou: praktisch en passend bij wie je bent. Het is mijn missie om het potentieel van vrouwen naar boven te halen en zichtbaar te maken. Dan pas kun je de invloed hebben die je toekomt.

 

 


Karin Lombarts 

Wat mij mateloos boeit en inspireert is dat wat vrouwen beweegt om alsmaar door te gaan en steeds na elke val weer op te staan. Deze veerkracht en het doorbreken van patronen, op zoek naar dat wat bindt om vol vertrouwen te werken, te leren en te transformeren.

Mijn nieuwsgierige aard is mijn drijfveer om op zoek te blijven naar het nieuwe, het verrassende en waar nodig mét behoud van het bestaande en het vertrouwde. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen. Ik houd ervan om mensen in beweging te krijgen, creëer ruimte voor vertrouwen, eigen inbreng, uniek talent en vóóral ruimte voor elkaar. Ik breng positieve energie en ben in staat te inspireren en te motiveren op een samenbindende wijze.

Het belangrijkste uitgangspunt dat ik hanteer is ‘met oprechte aandacht in het moment aanwezig zijn’. Mentale, fysieke, emotionele en spirituele elementen krijgen daar waar nodig en zinvol aandacht. En zeker ook in relatie tot elkaar.

 

Nienke Plompen

Nienke

Klein inspireert mij: twinkelende ogen, een rake vraag en de aandacht voor details, die resulteert in duurzame kwaliteit. Het is mijn missie om mensen de ruimte te geven om zich te ontwikkelen tot wie ze willen zijn.

Ik doe dit als trainer en coach op het gebied van persoonlijk leiderschap en als facilitator van innovatie- en veranderprocessen in organisaties. Rust en ontspanning vormen de noodzakelijke, en soms ver te zoeken, basis. Inspiratie en creativiteit volgen natuurlijk. Als werkende moeder krijg ik veel kansen om mezelf te ontwikkelen, met vallen en opstaan, met steeds meer focus op mijn eigenheid en steeds meer mildheid. Ik ben 15 jaar geleden gestart met het faciliteren van innovatie van nieuwe producten en diensten. Sinds ik merkte dat de innerlijke staat van mensen belangrijk is voor hun creativiteit en hun resultaten, heb ik me sinds 2009 gespecialiseerd als trainer en coach in persoonlijke ontwikkeling en werk Viresinds 2017 in mijn eigen bedrijf.

 

Michelle Hendrikx-van der Linden

Beweging: daar houd ik van. Fysiek en mentaal.

Ik ben graag bezig met anderen enthousiasmeren en motiveren. Om te blijven leren, om ‘slimmer’ te werken, omMichelle Hendriks dappere keuzes te maken en om plezier, betekenis en een gezonde balans te vinden in je activiteiten. Een leven vol mentale en fysieke beweging.

Mijn achtergrond is breed. Ik ben bewegingswetenschapper, heb ervaring als business consultant en sociaal ondernemer, kort gewerkt in werving & selectie en ben een ervaren project- en programmamanager. Maar bovenal heb ik mij de afgelopen 7 jaar gespecialiseerd in (persoonlijk) leiderschapsontwikkeling, training en coaching in een academische organisatie.

Mijn inspiratie komt uit verhalen van mensen die dingen anders durven doen, op hun manier.

 

 

Irene Put

Meer dan 22 jaar heb ik verschillende ondersteunende functies bekleed. Deed mijn werk altijd met heel veel plezier en de bedrijven waarvoor ik werkte waren ook tevreden. Ik groeide in mijn functie en dan werd het tijd om verder te gaan, want groeien en verder ontwikkelen vind ik persoonlijk heel belangrijk. Alleen in loondienst in een ondersteunende functie sta je ook vaak in de schaduw van de leidinggevende. Dus toen ik in de zomer van 2013 een concept te lezen kreeg van de academie voor virtuele professionals en over het opzetten van een eigen bedrijf als Virtueel Business Assistent schreef ik mij hiervoor in. Een Virtueel Business Assistent ondersteunt, assisteert en ontlast ondernemers, zodat zij zich kunnen focussen op hun specialiteit en daardoor hun bedrijf kunnen laten groeien. Een assistent die virtueel – dus op afstand – de uitvoering van alledaagse taken met liefde voor het vak op zich neemt. Ik werk sinds oktober 2013 met heel veel plezier samen met Margreet van Rixtel en voor Topvrouw.nl.

 

Ingrid Hermans

Ingrid

Ik geloof in de kracht van ontwikkeling, een mens is nooit uitgeleerd. Het werkveld van ‘onderwijs en opleiding’ loopt daarom als een rode draad door mijn werkende leven. Sinds 1995 afwisselend als bureaumanager en programmacoördinator bij diverse opleidingsorganisaties. Vanaf 2008 ook als zelfstandig coach en trainer op het gebied van ‘het organiseren van je werk’.

Het voeren van het Officemanagement bij Topvrouw.nl is voor mij de perfecte combinatie van een brede organiserende functie, in een klein team professionals met een bijzonder aansprekende dienst.

Ik houd er van om plannen en ideeën om te zetten in doeltreffende actie. En vind het heerlijk als elke dag anders is en vraagt om andere accenten, nieuwe prioriteiten stellen en de juiste oplossingen bieden. Met natuurlijk als doel een soepel lopende organisatie en tevreden klanten.

Ik sta stevig met beide benen op de grond, en laat me graag leiden door wat mijn ervaring me leert. Andere sleutelwoorden voor mijn manier van werken zijn: overzicht houden door vooruit te zien, nemen van initiatief, afleveren van kwaliteit, helikopterview met oog voor detail én 100% inzet

css.php