topvrouw

Download mijn
gratis e-bundel

Topvrouw.nl organiseert workshops
speciaal voor vrouwelijke professionals!

Topvrouw.nl organiseert ieder jaar verschillende workshops, die je helpen je kwaliteiten te versterken. In deze workshops reikt Margreet van Rixtel je tips en adviezen aan en krijg je inzicht in de (denk)patronen bij vrouwen. Neem je deel aan het jaarprogramma ‘De Top is ook voor jou!’ dan is deelname aan sommige workshops gratis. Kijk hiervoor op de pagina van het jaarprogramma.

De volgende workshops die Topvrouw.nl organiseert zijn:

FemaleTopSenior: Kiezen vanuit Kracht

Kiezen vanuit Kracht: Hoeveel kansen krijg je in het leven om echte keuzes te maken? Misschien liggen er inmiddels meer achter je dan voor je. We bedoelen de keuzes die richting geven aan hoe jij in het leven wenst te staan. Met dit thema gaan we in deze eendaagse workshop aan de slag. Je maakt gebruik van je levenservaring door te kijken naar de positieve leer- en ontwikkelmomenten uit het verleden.

Meer informatie

Profiel van een femaleTopbestuurder

Vraag jij je wel eens af of de functie van manager, directeur of bestuurder in de zorg iets voor jou is? Of wil je nagaan of jouw competenties passen bij deze functies? Of wil je werken aan persoonlijke groei naar deze functies toe? En wil je zicht krijgen op de betekenis van een dergelijke functie voor je privé leven? Kom dan naar deze workshop die gaat over het vak manager, directeur en/of bestuurder in de zorg.

Meer informatie

Topvrouw in actie: onderhandel voor wat je waard bent!

Onderhandelingssituaties zijn niet te vermijden in organisaties waarin jij werkt. Je bent eigenlijk continue mee bezig met anderen te beïnvloeden: je baas, je collega's of externe baas. Hoe zou het zijn als jij meer resultaten haalt en over meer tools beschikt om te onderhandelen? Deze workshop biedt je praktische handvatten hiervoor. Maar vooral leer je te onderhandelen onder behoud van je eigen waarden!

Meer informatie

Topvrouw in jou: benut je kracht, vergroot je impact, bereik meer!

Hoe zou het zijn als je rustig en helder in een vergadering formuleert wat jij wilt en dan ook je resultaat bereikt? Dit lijkt zo eenvoudig, maar is het zeker niet. Tijdens deze workshop leer je hoe je je boodschap verbaal en non-verbaal impact geeft. Je leert twijfels om te zetten in constructieve invloed. En je leert de verschillen tussen feminiene en masculiene communicatiepatronen te overbruggen.

Meer informatie

Van speelbal naar Topvrouw: het politieke spel succesvol spelen!

In de organisatie waarin jij werkt, zijn veel belangen, zichtbare en onzichtbare agenda's. Dat vraagt om strategisch handelen: hoe kun je bijvoorbeeld je bondgenoten en coalitiepartners inzetten om jouw plan te realiseren? Dit komt zeker aan de orde in deze workshop. Tevens leer je het politieke speelveld te doorgronden. En wie weet ga jij dan het spel ook nog leuk vinden ook!

Meer informatie
css.php