topvrouw

Download mijn
gratis e-bundel

Topvrouw.nl organiseert workshops
speciaal voor vrouwelijke professionals!

Topvrouw.nl organiseert ieder jaar verschillende workshops, die je helpen je kwaliteiten te versterken. In deze workshops reikt Margreet van Rixtel je tips en adviezen aan en krijg je inzicht in de (denk)patronen bij vrouwen. Neem je deel aan het persoonlijk leiderschapsprogramma ‘FemaleTopProfessional‘ of ‘FemaleTopAcademic’ dan is deelname aan sommige workshops gratis. Kijk hiervoor op de pagina van het jaarprogramma.

De volgende workshops die Topvrouw.nl organiseert zijn:

Benut je kracht, vergroot je impact, bereik meer!

Hoe zou het zijn als je rustig en helder in een vergadering formuleert wat jij wilt en dan ook je resultaat bereikt? Dit lijkt zo eenvoudig, maar is het zeker niet. Tijdens deze workshop leer je hoe je je boodschap verbaal en non-verbaal impact geeft. Je leert twijfels om te zetten in constructieve invloed. En je leert de verschillen tussen feminiene en masculiene communicatiepatronen te overbruggen.

Meer informatie

Het politieke spel succesvol spelen!

In de organisatie waarin jij werkt, zijn veel belangen, zichtbare en onzichtbare agenda's. Dat vraagt om strategisch handelen: hoe kun je bijvoorbeeld je bondgenoten en coalitiepartners inzetten om jouw plan te realiseren? Dit komt zeker aan de orde in deze workshop. Tevens leer je het politieke speelveld te doorgronden. En wie weet ga jij dan het spel ook nog leuk vinden ook!

Meer informatie

Masterclass FemaleTopleader

Zelfbewustzijn is belangrijk in een leiderschapsrol. Weten wie je bent, waar je kracht ligt en wat je te ontwikkelen hebt bij je volgende stap. Tijdens deze masterclass sta jij met jouw missie, persoonlijkheid, competenties en aspiraties centraal. Door hierbij stil te staan, willen we je ondersteunen om vanuit een positieve benadering te kijken naar jezelf als leider. Daarbij zorg je ervoor dat je behalve bewust nadenken over de volgende stap in je loopbaan, ook stil staat bij je personal branding, de wijze waarop je je zichtbaar maakt en profileert.

Meer informatie

Onderhandel voor wat je waard bent!

Onderhandelingssituaties zijn niet te vermijden in organisaties waarin jij werkt. Je bent eigenlijk continue mee bezig met anderen te beïnvloeden: je baas, je collega's of externe baas. Hoe zou het zijn als jij meer resultaten haalt en over meer tools beschikt om te onderhandelen? Deze workshop biedt je praktische handvatten hiervoor. Maar vooral leer je te onderhandelen onder behoud van je eigen waarden!

Meer informatie
css.php