topvrouw

Benut je kracht, vergroot je impact, bereik meer!

Speciaal voor vrouwelijke professionals die echt een missie hebben, maar nog niet voldoende resultaat bereiken.

  • Vind je het moeilijk om overtuigend anderen te beïnvloeden?
  • Raak je snel geëmotioneerd als je aanvallend benaderd wordt?
  • Twijfel je vaak aan je eigen kwaliteiten of vind je het lastig om jezelf te profileren?

Dan verspil je dus veel energie. Je boodschap komt bij anderen niet over en mogelijk word je ook regelmatig gepasseerd. Wat jammer dat jouw kwaliteiten dan niet goed tot zijn recht komen!

Hoe zou het zijn als je rustig en helder in een vergadering formuleert wat jij wilt? Of dat je met vertrouwen de zaal instapt om jouw boodschap over te brengen.

Invloed uitoefenen of een boodschap helder overbrengen, lijkt zo eenvoudig maar is het zeker niet. Je moet inhoudelijk weten wat je wilt zeggen. Je non-verbale gedrag dient overeen te stemmen met jouw boodschap. Je dient voorbereid te zijn op negatieve reacties en daarop het antwoord klaar hebben. 

Nee, je leert dit niet allemaal in één dag. Maar deze workshop draagt zeker een grote steen bij aan het vergroten van je impact:

Zo leerde een arts hoe zij haar passie met rust over kon brengen op haar collega’s.

  • Een wetenschapster besefte hoe zij in een videoconference effectiever invloed kon uitoefenen.
  • Een jonge accountant benaderde na deze workshop een mannelijke bestuurder veel kordater en doeltreffender dan voorheen.

Want tijdens deze workshop leer je hoe je een boodschap verbaal en non-verbaal impact kan meegeven. Je leert twijfels om te zetten in constructieve invloed. En je leert de verschillen tussen feminiene en masculiene communicatiepatronen te overbruggen.

De workshop verzorg ik samen met Heleen Brinkman. Zij traint vanuit de methode Respectful Confrontation en maakt theorie praktisch en voelbaar. Samen zorgen wij dat jij in je kracht komt en een versnelling in jouw carrière brengt. Graag nodig ik je voor deze workshop uit. De prijs van de workshop is € 397,-.  

De workshop wordt op donderdag 17 november 2022 en vrijdag 20 januari 2023 in Utrecht georganiseerd. Mocht je interesse hebben in deze workshop meld je dan aan of mail naar contact@topvrouw.nl

Wil je deelnemen aan het persoonlijk leiderschapsprogramma ‘FemaleTopProfessional’ of het programma ‘ FemaleTopAcademic! dan is de deelname aan de workshop gratis.

 

Met vriendelijke groet,

Margreet van Rixtel
Oprichter Topvrouw.nl

Klik hier voor printversie

Haal het beste uit jezelf, realiseer jouw Top.
css.php